Bokhorstverzekeringen

Omdat je niet standaard bent, maar bijzonder. We helpen je graag op een manier waarop we zelf ook graag worden behandeld, als bedrijf of als particulier.

Logo tweede kans

Vanuit de overtuiging dat het anders kan en moet. Dat iemand hulp nodig heeft ipv straf als het een keer mis is gegaan. Zoeken wij naar de mogelijkheden die er nog wel zijn.

Logo Korte Termijn

Verzekeren voor 1 dag of voor 2 weken. Voor export of import, kortom voor bijzondere zaken waarvoor een verzekering op maat nodig is voor een korte perioden.

Uitvaartverzekeringen gericht op het begraven in het land van herkomst volgens de rituelen die behoren tot je persoonlijke overtuiging.

Verhalen uit de praktijk

Als het niet lukt om “normaal” een verzekering af te sluiten kan het prettig zijn om te ervaren dat je niet alleen staat. Wij komen in de praktijk veel verschillende verhalen tegen en merken dat soms prettig is om te vernemen dat je niet als enige in Nederland, niet wordt geaccepteerd.

Zo hebben we het verhaal van Liza, die problemen had met het verzekeren door een fout van haar zoon en Ruben die na een aantal jaar nog steeds veel moeite had om zich te kunnen verzekeren. Luister ook eens naar het verhaal van Christel via de Podcast.

Allemaal voorbeelden uit de dagelijkse praktijk.

Het verhaal van Christel

met Christel, Jeffrey en Marnix ( duur 5:49 )