Bokhorstverzekeringen

Omdat je niet standaard bent, maar bijzonder. We helpen je graag op een manier waarop we zelf ook graag worden behandeld, als bedrijf of als particulier.

Logo tweede kans

Vanuit de overtuiging dat het anders kan en moet. Dat iemand hulp nodig heeft ipv straf als het een keer mis is gegaan. Zoeken wij naar de mogelijkheden die er nog wel zijn.

Logo Korte Termijn

Verzekeren voor 1 dag of voor 2 weken. Voor export of import, kortom voor bijzondere zaken waarvoor een verzekering op maat nodig is voor een korte perioden.

Uitvaartverzekeringen gericht op het begraven in het land van herkomst volgens de rituelen die behoren tot je persoonlijke overtuiging.

Inboedelverzekering

Als de inboedelverzekering is geweigerd kan het lastig zijn om elders opnieuw te verzekeren. Er zijn verschillende redenen waarom een verzekeraar een inboedelverzekering kan weigeren.

Hieronder staan een aantal mogelijke redenen:

  • Geschiedenis van schades: Als er in het verleden vaak claims zijn ingediend, kan dit leiden tot een verhoogd risico voor de verzekeraar, waardoor zij besluiten om de verzekering niet te verlengen of te weigeren.
  • Het gebied heeft een hoog risico: Als je woont in een gebied met een hoog risico voor natuurrampen of criminaliteit, kan dit leiden tot een hogere premie of zelfs een weigering van de verzekering.
  • Bepaalde soorten eigendommen: Sommige soorten eigendommen, zoals kostbare juwelen of kunstwerken, kunnen worden geweigerd of een hogere premie vereisen vanwege het hogere risico van verlies of diefstal.
  • Verzekeringsverleden: Verzekeraars kijken naar het verleden als ze beslissen of ze u een verzekering willen verstrekken. Een beeindiging ivm wanbetaling elders, kan leiden tot een hogere premie of een weigering van de verzekering.
  • Geen aanvullende verzekeringen: Soms kan het afsluiten van aanvullende verzekeringen, zoals een opstalverzekering, noodzakelijk zijn om een inboedelverzekering af te kunnen sluiten.

Heb je een CIS registratie op naam? Kijk dan verder op de pagina met de verschillende registraties. Is de oorzaak het niet kunnen betalen van de premie? Lees dan verder op de pagina: Wanbetaling.

Door de vragen te beantwoorden kunnen we met een aantal stappen een inschatting maken en de aanvraag verder opstellen. Afhankelijk van de beantwoording krijg je van ons een offerte of nemen we contact met je op voor het bespreken van de verdere mogelijkheden.

Alles in één pakket?

Als je bent geweigerd voor een inboedelverzekering kun je ook voor andere verzekeringen bij ons terecht. Dit kan bijvoorbeeld voor een woonhuisverzekering of de autoverzekering. Vaak vragen wij of het optie is om een totaal offerte te maken en op die manier meerdere verzekeringen in één keer aan te bieden bij de maatschappij. Naast eenvoud en gemak, maakt dit de kans op een succesvolle aanvraag groter en door de combinatie krijg je vaak een interessante korting op de totale premie.