Wie zijn wij en wat kunnen we voor je betekenen.

Als je bent geweigerd bij het afsluiten van een verzekering of je verzekeringen zijn beëindigd door een verzekeringsmaatschappij, dan zijn zaken als “even eenvoudig online” opnieuw een auto verzekeren opeens niet meer mogelijk. Wij van 2e kans verzekeringen kunnen je dan helpen.

Vaak krijg je te horen dat je alleen nog terecht kan bij De Vereende om je te verzekeren. Een maatschappij die speciaal is opgericht om moeilijk te verzekeren mensen en risico’s toch een optie te geven.

Wij zijn van mening dat elke situatie uniek is en dat iemand een tweede kans verdient bij een “normale” maatschappij als de omstandigheden daar geschikt voor zijn.

Soms is helaas de enige oplossing een verzekering bij De Vereende, maar in veel gevallen kunnen we met de juiste uitleg en begeleiding een goed en voordelig alternatief aanbieden. Wij zijn je graag van dienst, luisteren naar je verhaal en doen ons best een passende oplossing te vinden.

Deskundigheid:

Wij voldoen jaarlijks aan de eisen die gesteld zijn vanuit de toezichthouder ( AFM ) en de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseur ( SEH ) voor behoud van onze vergunningen en diploma’s. Daarnaast onderhouden wij contacten met verschillende branche organisaties en aanbieders van verzekeringen en andere financiële producten. In elk geval zijn we altijd bezig onze kennis up to date te houden en dit om te zetten naar oplossingen waar u wat aan heeft.

Wij beschikken over alle benodigde diploma’s en erkenningen:

  • Een inschrijving bij de KVK / Kamer van Koophandel onder nummer : 86795406
  • Een vergunning van de Autoriteit Financiële markten ( AFM ) Ons vergunningsnummer is: 12049081
  • Een aansluiting bij de Stichting klachteninstituut Financiële Dienstverlening ( KiFiD) Onder aansluitnummer: 300.018389
  • De erkenning als; Erkend hypotheekadviseur van de Stichting Erkenningsregeling hypotheekadviseurs ( SEH ) : registratienummer. 15389
  • Een passende beroeps en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.
  • Onafhankelijke recensie pagina via www.advieskeuze.nl

Klachtenprocedure:
Niets is leuker en geeft meer voldoening, als wij als tussenpersoon op een goede manier met u kunnen samenwerken. Dit geldt uiteraard niet alleen voor ons advies, maar ook voor onze service- en beheer van uw lopende verzekeringen. Toch weten wij ook, dat dit niet altijd lukt. Er kan om verschillende redenen een gevoel van ontevredenheid ontstaan, die een goede samenwerking in de weg staat. Bent u om één of andere reden ontevreden, laat het ons weten! We kunnen proberen het zo goed mogelijk op te lossen.

U kunt uw opmerkingen of klachten mondeling of schriftelijk aan ons doorgeven. U ontvangt van ons een ontvangstbevestiging thuis, waarin ook wordt uitgelegd wat de verdere procedure is.

Bokhorst Verzekeringen / T.a.v. Marnix Bokhorst
Postbus: 36039 / 1020 MA Amsterdam
E-mail: info@bokhorstverzekeringen.nl

Wil je meer informatie over ons lees dan ook onze: Dienstenwijzer. 

Wat kunnen wij voor je betekenen?

met Christel, Jeffrey en Marnix ( duur 5:49 ) | Luister naar een verhaal uit de praktijk.

Onderdeel van Bokhorst Verzekeringen

Bokhorst Verzekeringen is opgericht in 2005 door Marnix Bokhorst. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een landelijk werkend tussenpersoon met een team van enthousiaste medewerkers.

Vanaf de start van de onderneming heeft het bedrijf zich toegelegd op het verzekeren van bijzondere risico’s. Het motto is dan ook; Omdat je niet standaard bent, maar bijzonder.

Vanuit de wens om een serieuze alternatief aan te kunnen aanbieden voor De Vereende zijn we in 2010 gestart met 2eKansverzekering.nl

Kijk op www.bokhorstverzekeringen.nl voor meer info over ons.

Speciaal-aanbod-voor-NVVK-leden-samen-met-het-Verbond-van-Verzekeringen-en-De-Vereende

020 - 436 0 436

info@bokhorstverzekeringen.nl