Bokhorstverzekeringen

Omdat je niet standaard bent, maar bijzonder. We helpen je graag op een manier waarop we zelf ook graag worden behandeld, als bedrijf of als particulier.

Logo tweede kans

Vanuit de overtuiging dat het anders kan en moet. Dat iemand hulp nodig heeft ipv straf als het een keer mis is gegaan. Zoeken wij naar de mogelijkheden die er nog wel zijn.

Logo Korte Termijn

Verzekeren voor 1 dag of voor 2 weken. Voor export of import, kortom voor bijzondere zaken waarvoor een verzekering op maat nodig is voor een korte perioden.

Uitvaartverzekeringen gericht op het begraven in het land van herkomst volgens de rituelen die behoren tot je persoonlijke overtuiging.

Reisverzekering

Er zijn verschillende redenen waarom een verzekeraar een reisverzekering kan weigeren. Wij helpen je graag op weg naar een verzekeraar die wel wenst te accepteren.

Hier zijn enkele voorbeelden waarom een aanvraag kan worden geweigerd;

  • Medische aandoeningen: Sommige verzekeraars vragen om informatie over de medische geschiedenis van de verzekerde als onderdeel van de aanvraagprocedure. Als iemand een ernstige of chronische medische aandoening heeft, kan dit leiden tot een hogere premie of zelfs een weigering om te verzekeren.
  • Leeftijd: Sommige verzekeraars hebben leeftijdsbeperkingen voor reisverzekeringen. Als iemand boven een bepaalde leeftijd is, kan dit leiden tot een weigering om te verzekeren.
  • Reisbestemming: Sommige landen of gebieden worden als hoger risico beschouwd en verzekeraars kunnen besluiten niet te verzekeren tegen een bezoek aan deze landen of gebieden.
  • Duur van de reis: Sommige verzekeraars hebben beperkingen voor de duur van de reis. Als iemand een langere reis gaat maken, kan dit leiden tot een weigering om te verzekeren.
  • Specifieke activiteiten: Sommige verzekeraars bieden geen dekking voor specifieke activiteiten zoals bijvoorbeeld avontuurlijke sporten of professioneel werk tijdens de reis.
  • Schadeverloop: Verzekeraars kijken naar het verleden en claims uit het verleden kunnen een reden zijn om geen nieuwe aanvraag te accepteren
  • Wanbetaling: Is een verzekering in het verleden vervallen omdat de premie niet is voldaan? Dan is dat een reden om geen nieuwe aanvraag te accepteren.

Door de vragen te beantwoorden in de aanvraagmodule kunnen we met een aantal stappen een eerste inschatting doen en de aanvraag verder opstellen. Afhankelijk van de beantwoording krijg je van ons een offerte of nemen we contact met je op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Alles in één pakket?

Als je bent geweigerd voor de reisverzekering kun je ook voor andere verzekeringen bij ons terecht. Dit kan bijvoorbeeld voor een inboedelverzekering en de woonhuisverzekering of de aansprakelijkheidsverzekering. Vaak vragen wij of het optie is om een totaal offerte te maken en op die manier meerdere verzekeringen in één keer aan te bieden bij de maatschappij.

Naast eenvoud en gemak, maakt dit de kans op een succesvolle aanvraag groter en door de combinatie krijg je vaak een interessante korting op de totale premie.