Bokhorstverzekeringen

Omdat je niet standaard bent, maar bijzonder. We helpen je graag op een manier waarop we zelf ook graag worden behandeld, als bedrijf of als particulier.

Logo tweede kans

Vanuit de overtuiging dat het anders kan en moet. Dat iemand hulp nodig heeft ipv straf als het een keer mis is gegaan. Zoeken wij naar de mogelijkheden die er nog wel zijn.

Logo Korte Termijn

Verzekeren voor 1 dag of voor 2 weken. Voor export of import, kortom voor bijzondere zaken waarvoor een verzekering op maat nodig is voor een korte perioden.

Uitvaartverzekeringen gericht op het begraven in het land van herkomst volgens de rituelen die behoren tot je persoonlijke overtuiging.

Woonhuis – Opstalverzekering

Het verzekeren van een woonhuis kan soms moeilijker zijn dan het verzekeren van een ander soort eigendom, afhankelijk van de specifieke situatie. Er zijn echter veel verzekeraars die woonhuisverzekeringen aanbieden en de meeste zullen uw verzekeringsaanvraag in overweging willen nemen. Factoren zoals de locatie, leeftijd en staat van het huis, geschiedenis van schade en betalingsverplichtingen, kunnen invloed hebben op de verzekeringspremie.

Er zijn verschillende redenen waarom een verzekeraar een woonhuisverzekering kan weigeren. Hier zijn enkele voorbeelden:

  • Locatie: Woonhuizen in gebieden die als hoger risico worden beschouwd, zoals bijvoorbeeld in een gebied met een hoog overstromingsrisico of in een gebied met een hoog aantal inbraken, kunnen moeilijker te verzekeren zijn of leiden tot een hogere premie.
  • Grote en of de waarde: Zijn er grote bijgebouwen of heeft het huis andere bijzondere kenmerken, dan kan het lastig zijn een verzekeraar te vinden. 
  • Stijl van het huis: Sommige soorten huizen, zoals bijvoorbeeld houten huizen of huizen die niet aan bepaalde bouwvoorschriften voldoen, kunnen moeilijker te verzekeren zijn of leiden tot een hogere premie.
  • Schade verloop: Als er een geschiedenis is van schade, zoals bijvoorbeeld brand of wateroverlast, kan dit leiden tot een weigering om te verzekeren of een hogere premie.
  • Betalingsverplichtingen: Sommige verzekeraars weigeren verzekeringskandidaten die een slechte credit score of betalingsachterstanden hebben.
  • Geen eigen bewoning maar verhuur: Sommige verzekeraars weigeren verzekeringskandidaten die eigenaar zijn van meerdere panden.

Alles in één pakket?

Als je bent geweigerd voor een woonhuisverzekering kun je ook voor andere verzekeringen bij ons terecht. Dit kan bijvoorbeeld voor een aansprakelijkheid, inboedelverzekering of de autoverzekering. Vaak vragen wij of het optie is om een totaal offerte te maken en op die manier meerdere verzekeringen in één keer aan te bieden bij de maatschappij. Naast eenvoud en gemak, maakt dit de kans op een succesvolle aanvraag groter en door de combinatie krijg je vaak een interessante korting op de totale premie.