Bokhorstverzekeringen

Omdat je niet standaard bent, maar bijzonder. We helpen je graag op een manier waarop we zelf ook graag worden behandeld, als bedrijf of als particulier.

Logo tweede kans

Vanuit de overtuiging dat het anders kan en moet. Dat iemand hulp nodig heeft ipv straf als het een keer mis is gegaan. Zoeken wij naar de mogelijkheden die er nog wel zijn.

Logo Korte Termijn

Verzekeren voor 1 dag of voor 2 weken. Voor export of import, kortom voor bijzondere zaken waarvoor een verzekering op maat nodig is voor een korte perioden.

Uitvaartverzekeringen gericht op het begraven in het land van herkomst volgens de rituelen die behoren tot je persoonlijke overtuiging.

Verzekeringen geweigerd ivm Strafblad / contact met politie en justitie

Welke mogelijkheden er wel en niet zijn nadat er contact is geweest met politie of justitie is sterk afhankelijk van een aantal verschillende factoren en wat er allemaal is voorgevallen.

De belangrijkste zijn;

  • Zijn de strafmaatregelen met detentie minder dan 5 jaar geleden of is er sprake geweest van een detentieperiode van meer dan 1 jaar? in dat geval kunnen wij u uitsluitend onderbrengen bij De Vereende tot het moment dat acceptatie elders weer een optie is.
  • Langdurige detentie in combinatie met ernstige misdrijven binnen een termijn van 8 jaar, kunnen wij u uitsluitend onderbrengen bij De Vereende tot het moment dat acceptatie elders weer een optie is.
  • Is het contact inmiddels van een aantal jaren geleden en is er daarna gewerkt aan een goed verzekeringsverleden en er is geen sprake van enige vorm van herhaling cq contact.
  • Was het een relatief klein vergrijp dat met een stuk uitleg aan de maatschappij goed is uit te leggen en niet meer van zeer recente aard is
  • Het verdere verzekeringsverleden van goede aard is, weinig schades, geen andere bijzonderheden.
  • Is de aanvraag voor de thuisblijver en is dit ook goed uit te leggen aan de maatschappij en is dit door bijvoorbeeld uitsluiting van de partner ook te verantwoorden.

Kortom het is maatwerk en elke situatie bekijken we op zich.