Bokhorstverzekeringen

Omdat je niet standaard bent, maar bijzonder. We helpen je graag op een manier waarop we zelf ook graag worden behandeld, als bedrijf of als particulier.

Logo tweede kans

Vanuit de overtuiging dat het anders kan en moet. Dat iemand hulp nodig heeft ipv straf als het een keer mis is gegaan. Zoeken wij naar de mogelijkheden die er nog wel zijn.

Logo Korte Termijn

Verzekeren voor 1 dag of voor 2 weken. Voor export of import, kortom voor bijzondere zaken waarvoor een verzekering op maat nodig is voor een korte perioden.

Uitvaartverzekeringen gericht op het begraven in het land van herkomst volgens de rituelen die behoren tot je persoonlijke overtuiging.

Motorverzekering

Het kan moeilijk zijn om een motor te verzekeren, afhankelijk van de specifieke situatie. Factoren zoals de leeftijd en rijervaring van de bestuurder, het type en de waarde van de motor, en het gebruik van de motor (dagelijks gebruik of alleen voor recreatie) kunnen de verzekeringspremie beïnvloeden.

Er zijn verschillende redenen waarom een motorverzekering kan worden geweigerd. Hier zijn enkele voorbeelden:

  • Een slecht verleden: Verzekeraars kijken naar het verzekeringsverleden als onderdeel van het bepalen van de verzekeringspremie en de acceptatie. Als iemand een geschiedenis van verkeersovertredingen of ongevallen heeft, kan dit leiden tot een hogere premie of zelfs een weigering om te verzekeren.
  • Geen rijervaring: Verzekeraars zullen vaak de rijervaring van een bestuurder evalueren, vooral als het gaat om jonge of beginnende bestuurders. Als iemand geen rijervaring heeft, kan dit leiden tot een hogere premie of zelfs een weigering om te verzekeren.
  • Het type of de waarde van de motor: Sommige motoren zijn gewoonweg duurder om te verzekeren dan andere, bijvoorbeeld sportmotoren of high-performance motoren. Ook als de motor oud of de waarde ervan is erg hoog kan dit leiden tot hogere premies of weigering.
  • Gebrek aan garageruimte: Verzekeraars kijken ook naar de veiligheid waarin de motor wordt gestald, een motor die buiten staat, op straat of in een onbeveiligd gebied kan leiden tot een hogere premie of weigering.
  • Gebrek aan betalingsverplichtingen: Sommige verzekeraars weigeren verzekeringskandidaten die een slechte credit score of betalingsachterstanden hebben.

Door de vragen te beantwoorden in de aanvraagmodule kunnen we met een aantal stappen een eerste inschatting doen en de aanvraag verder opstellen. Afhankelijk van de beantwoording krijg je van ons een offerte of nemen we contact met je op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Alles in één pakket?

Als je bent geweigerd voor de motorverzekering kun je ook voor andere verzekeringen bij ons terecht. Dit kan bijvoorbeeld voor een woonhuis, inboedelverzekering of de particuliere aansprakelijkheidsverzekering. Vaak vragen wij of het optie is om een totaal offerte te maken en op die manier meerdere verzekeringen in één keer aan te bieden bij de maatschappij.

Naast eenvoud en gemak, maakt dit de kans op een succesvolle aanvraag groter en door de combinatie krijg je vaak een interessante korting op de totale premie.