Is je verzekeringsaanvraag geweigerd i.v.m. wanbetaling?

Wij kijken graag voor je naar de mogelijkheden die er nog wel zijn. Over het algemeen kun je stellen dat het steeds lastiger is om opnieuw een verzekering af te sluiten nadat je bent geweigerd door een wanbetaling. Zodra je aangeeft een beëindiging te hebben gehad of geregistreerd bent bij de stichting CIS ivm wanbetaling kijken maatschappijen niet of nauwelijks naar de achterliggende oorzaak en het verdere verleden. Je wordt niet geaccepteerd en doorverwezen naar de Vereende. Vangnet maatschappij indien acceptatie elders niet mogelijk blijkt te zijn. De Vereende vraagt op zijn beurt een forse premie die bijna onbetaalbaar is.

Wat zijn de mogelijkheden:

Naar ons idee moet dit anders en kan het anders in veel gevallen. Uiteraard moeten we voorkomen dat de geschiedenis zich gaat herhalen en moeten we dus kijken naar een passende betaaltermijn. Daarnaast kijken we ook naar combinatie van verzekeringen. Doel daarvan is om richting de maatschappij tot een totaalpakket te komen voor de langere termijn.

Met elkaar gaan we voor een goed en gezond verzekeringsverleden met tegelijk een scherpe premie. Zo hebben we uitstekende mogelijkheden in combinatie met een bewindvoerder of soortgelijke schuldhulp instantie. Samen kunnen we dan werken aan een gezonde financiële situatie. Daar hoort de zekerheid bij van verzekeringen die je beschermen voor de grote risico’s die je niet zelf kunt dragen.

Krijg je altijd een 2e kans?

Eerlijkheidshalve moeten we ook zeggen dat het niet altijd lukt om een 2e kans te geven bij een reguliere maatschappij. Soms is een periode verzekerd te zijn bij De Vereende de enige oplossing. Wel kunnen we de verzekering voor je aanvragen en zetten we de verzekeringen weer over naar een reguliere maatschappij zodra dat weer mogelijk is.

Hoe nu verder?:

Loop door de vragen heen en we kunnen snel voor je bekijken of acceptatie bij een “normale” maatschappij een optie is die we kunnen gaan bekijken. Wat de uitkomst ook is, via het vragenformulier kun je direct een offerte opvragen en bekijken we de mogelijkheden. 

Wil je eerst meer informatie over ons of meer lezen over de mogelijkheden?
Uiteraard kun je ons ook gewoon even bellen om te overleggen: 020-4360436 /  Neem contact op.  Meer informatie over de stichting CIS: www.stichtingcis.nl