Bokhorstverzekeringen

Omdat je niet standaard bent, maar bijzonder. We helpen je graag op een manier waarop we zelf ook graag worden behandeld, als bedrijf of als particulier.

Logo tweede kans

Vanuit de overtuiging dat het anders kan en moet. Dat iemand hulp nodig heeft ipv straf als het een keer mis is gegaan. Zoeken wij naar de mogelijkheden die er nog wel zijn.

Logo Korte Termijn

Verzekeren voor 1 dag of voor 2 weken. Voor export of import, kortom voor bijzondere zaken waarvoor een verzekering op maat nodig is voor een korte perioden.

Uitvaartverzekeringen gericht op het begraven in het land van herkomst volgens de rituelen die behoren tot je persoonlijke overtuiging.

Brommobielverzekering

Jij hebt net een brommobiel aangeschaft en bent op zoek naar een brommobielverzekering. Helaas ontdek je dat het moeilijk te verzekeren is vanwege je leeftijd en het type voertuig dat je hebt.

Het kan soms moeilijk zijn om een brommobielverzekering af te sluiten. Dit is vaak afhankelijk van een aantal factoren;

  • Leeftijd: Sommige verzekeraars hanteren leeftijdsrestricties voor brommobielrijders, dus als je jonger bent dan een bepaalde leeftijd, kun je misschien moeilijk een verzekering vinden.
  • Wel of juist geen medische beperkingen: Als je een medische beperking hebt, zoals een visuele of auditieve beperking, kan dit invloed hebben op je verzekeringspremie of je kans om verzekerd te worden. Bepaalde maatschappijen willen je juist wel een dekking aanbieden als er sprake is van een medische beperking.
  • Type voertuig: sommige soorten brommobielen, zoals de off-road brommobiel, zijn specialistische voertuigen en kunnen moeilijker te verzekeren zijn dan standaard brommobielen.
  • Verzekeringshistorie: Je verzekeringshistorie speelt ook een rol bij het bepalen van je premies en of een verzekeraar je wel of niet wil verzekeren.

Echter, dit betekent niet dat het onmogelijk is om een brommobiel te verzekeren. Gelukkig zijn er nog steeds verzekeraars die bereid zijn om jou te verzekeren, ondanks deze moeilijkheden. Je moet alleen wel goed zoeken om de juiste verzekering te vinden die aansluit bij jouw specifieke situatie. Wij helpen je graag.