Bokhorstverzekeringen

Omdat je niet standaard bent, maar bijzonder. We helpen je graag op een manier waarop we zelf ook graag worden behandeld, als bedrijf of als particulier.

Logo tweede kans

Vanuit de overtuiging dat het anders kan en moet. Dat iemand hulp nodig heeft ipv straf als het een keer mis is gegaan. Zoeken wij naar de mogelijkheden die er nog wel zijn.

Logo Korte Termijn

Verzekeren voor 1 dag of voor 2 weken. Voor export of import, kortom voor bijzondere zaken waarvoor een verzekering op maat nodig is voor een korte perioden.

Uitvaartverzekeringen gericht op het begraven in het land van herkomst volgens de rituelen die behoren tot je persoonlijke overtuiging.

Opzegging ivm Fraude door FISH / CIS registratie

Over het algemeen kun je stellen dat met een fraude melding in het FISH systeem (Fraude Informatie Systeem Holland) die staat geregistreerd bij het CIS (Stichting Centraal Informatiesysteem) het zeer lastig is om een verzekering af te sluiten op basis van “normale” voorwaarden.

Als de melding van recente aard is, denk aan minder dan 3 jaar oud, de mogelijkheden er alleen zijn om een verzekering via De Vereende aan te vragen. In gevallen dat de melding ouder is dan 3 jaar en de registratie minder was dan 3 jaar zijn er wellicht mogelijkheden. Kortom, elke aanvraag die wij binnen krijgen is dan ook maatwerk.