Speciaal-aanbod-voor-NVVK-leden-samen-met-het-Verbond-van-Verzekeringen-en-De-Vereende

Speciaal aanbod voor NVVK en NBPB leden samen met het Verbond van Verzekeringen en De Vereende

door | 18 dec 2020 | De Vereende

NVVK & NBPB en De Vereende: Aansprakelijkheidsverzekering en inboedelverzekering met korting via 2e Kans verzekeringen.

Voor alle klanten van de schuldhulpverleners die zijn aangesloten bij de NNVK of de NBPB is het mogelijk om via 2e Kans Verzekeringen een verzekering af te sluiten. In samenspraak met de Vereende is het mogelijk een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) en een inboedelverzekering af te sluiten tegen een verlaagde premie. Deze optie komt pas beschikbaar zodra het door omstandigheden niet lukt om de verzekeringen onder te brengen bij een reguliere verzekeraar.

Samen met de NVVK & N.B.P.B. en de Vereende hebben we een stappenplan uitgewerkt, waarin wij op basis van het volledige dossier: NVVK- of N.B.P.B. aanvraagformulier, inclusief inboedelwaardemeter en CIS-uittreksel. Gaan beoordelen welke mogelijkheden wij zien.

Het aanvraagproces:

  • Stap 1: Wij gaan op basis van de inventarisatie, de CIS registratie en in samenspraak met de schuldhulpverlener een poging doen om de verzekeringen in de reguliere markt onder te brengen. Dus tegen reguliere premies en voorwaarden.
  • Stap 2: Lukt dat (nog) niet, dan krijgt relatie van ons een aanbod met premies van De Vereende met een korting ten opzichte van de standaardpremie.
  • Stap 3: Op het moment dat er sprake is van finale kwijting van de schulden, doet wij opnieuw een poging om de lopende verzekering(en) over te zetten naar een reguliere verzekeraar. Dit doen we totdat het succesvol is uitgevoerd en de polis bij De Vereende weer kan worden geannuleerd.

Aanvragen?

  • Start met het invullen van je gegevens. In het formulier komt vanzelf de vraag over de NVVK of de N.B.P.B. en je schuldhulpverlener.

Contact:

  • Ben je zelf actief in de schuldhulpverlening en wil je bespreken op welke manier wij kunnen helpen met het vraagstuk van de verzekeringen?
  • Wil je bekijken op welke manier we eenvoudig de aanvraag kunnen inregelen voor je relaties?
  • Kortom wil je bespreken hoe wij met elkaar kunnen samenwerken?

Neem dan contact met ons op: Vraag naar Marnix Bokhorst / Tel 020-4360436 of kijk verder op www.bokhorstverzekeringen.nl.

Jeffrey
"Met deze regeling kunnen we meehelpen om de lasten te verlagen voor cliënten van de 2 grootste schuldhulp organisaties."
Marnix

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *