Bokhorstverzekeringen

Omdat je niet standaard bent, maar bijzonder. We helpen je graag op een manier waarop we zelf ook graag worden behandeld, als bedrijf of als particulier.

Logo tweede kans

Vanuit de overtuiging dat het anders kan en moet. Dat iemand hulp nodig heeft ipv straf als het een keer mis is gegaan. Zoeken wij naar de mogelijkheden die er nog wel zijn.

Logo Korte Termijn

Verzekeren voor 1 dag of voor 2 weken. Voor export of import, kortom voor bijzondere zaken waarvoor een verzekering op maat nodig is voor een korte perioden.

Uitvaartverzekeringen gericht op het begraven in het land van herkomst volgens de rituelen die behoren tot je persoonlijke overtuiging.

Snorscooterverzekering

Het kopen van een snorscooter is een geweldige manier om te genieten van de vrijheid op de weg. Echter, voordat je op weg gaat, is het belangrijk om je snorscooter te verzekeren. Het verzekeren van een snorscooter kan echter soms een uitdaging zijn. Er zijn enkele factoren waarmee verzekeraars rekening houden bij het bepalen van de verzekeringspremie en of ze bereid zijn om een snorscooter te verzekeren.

Een van de belangrijkste factoren is de verzekeringshistorie van de bestuurder. Als je in het verleden betrokken bent geweest bij verkeersongelukken of verzekeringsclaims hebt gedaan, kun je moeilijkheden ondervinden bij het vinden van een verzekeraar die je wenst te accepteren. Verzekeraars houden vaak rekening met deze factoren bij het bepalen van de premies of het accepteren van een aanvraag voor een verzekering.

Een andere factor die kan spelen is de leeftijd van de bestuurder. Sommige verzekeraars hanteren leeftijdsrestricties voor snorscooterrijders. Wanneer je jonger bent dan een bepaalde leeftijd, kan het moeilijk zijn om een verzekering te vinden.

Gelukkig zijn er nog steeds verzekeraars die bereid zijn om snorscooters te verzekeren, ondanks deze moeilijkheden. Wij helpen bij het vinden van de juiste verzekering. Dus voordat je op weg gaat, zorg voor een geschikte verzekering en vraag een offerte aan;