Geweigerd voor: Autoverzekering

Ben je geweigerd / niet geaccepteerd voor een autoverzekering?

Is de autoverzekering geweigerd / niet geaccepteerd wegens bijvoorbeeld een CIS melding. Dan heb je via ons de mogelijkheid om de verzekering opnieuw aan te vragen. Wij beoordelen op basis van de gegeven antwoorden of er mogelijkheden zijn om de verzekering(en) onder te brengen bij een normale maatschappij of dat het in eerste instantie noodzakelijk is om het risico bij De Vereende te verzekeren.

Heb je een CIS registratie op naam? Kijk dan verder op de pagina met de verschillende registraties. Is de oorzaak het niet kunnen betalen van de premie? Lees dan verder op de pagina: Wanbetaling. Wil je meer weten over ons en de mogelijkheden die wel en niet hebben. Neem contact op en bel: 020-4360436 of ga naar onze contactpagina.
Meer weten over de stichting CIS: Bezoek hun website. 

Door de vragen te beantwoorden kunnen we met een aantal stappen een eerste inschatting doen en de aanvraag verder opstellen. Afhankelijk van de beantwoording krijg je van ons een offerte of nemen we contact met je op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Alles in één pakket?

Als je bent geweigerd voor de autoverzekering kun je ook voor andere verzekeringen bij ons terecht. Dit kan bijvoorbeeld voor een woonhuis, inboedelverzekering of de particuliere aansprakelijkheidsverzekering. Vaak vragen wij of het optie is om een totaal offerte te maken en op die manier meerdere verzekeringen in één keer aan te bieden bij de maatschappij. Naast eenvoud en gemak, maakt dit de kans op een succesvolle aanvraag groter en door de combinatie krijg je vaak een interessante korting op de totale premie.