De Vereende verzekeringen

De Vereende verzekeringen is gespecialiseerd in het verzekeren van bijzondere zaken en komt vaak in beeld als een andere maatschappij een risico of een persoon niet meer wil verzekeren. In het geval van 2e kans verzekeringen gaat het dan vaak om particuliere en zakelijke aanvragen waarbij de aanvrager of de partner staat geregistreerd bij de stichting CIS of door een andere omstandigheid niet meer wordt geaccepteerd voor een nieuwe verzekering.

Het is onze inzet om op basis van het verleden te kijken naar de mogelijkheden die er nog wel zijn. Verzekeren bij De Vereende kan altijd, laten we eerst kijken of het ook nog elders wil lukken! Wij hebben veel ervaring, goede relaties met maatschappijen en kunnen op basis van de acceptatie richtlijnen een goed inschatting maken van wat er wel en wat er niet kan. Lukt het nergens; dan is er gelukkig ook nog De Vereende waar we de verzekeringen kunnen onderbrengen.

Veel gestelde vragen over De Vereende;

  • Zijn er vergelijkbare maatschappijen zoals De Vereende?

Nee, De Vereende is echt gespecialiseerd in het verzekeren van mensen die moeite hebben om zich ergens anders te verzekeren. De Vereende heeft ruimere acceptatienormen dan andere maatschappijen en kan in bijna alle gevallen wel een verzekering aanbieden.

  • Moet ik altijd bij De Vereende worden verzekerd als ik ben beeindigd?

Nee, dat is niet het geval. In veel gevallen is het nog best mogelijk om een verzekering elders aan te vragen. Bij 2e kans kennen we de weg en hebben we veel ervaring met verschillende maatschappijen en de acceptatiemogelijkheden. Echter in bepaalde gevallen is De Vereende echt de enige oplossing en is het dus goed dat de optie om je te verzekeren er dan wel is.

  • Als ik nergens anders terecht kan dan bij De Vereende. Hoe lang moet ik daar dan blijven?

Er is geen vaste termijn. In overleg bekijken we wat de reden was dat het in eerste instantie niet lukte en bepalen we het vervolg traject. Soms kan het al na een paar maanden maar er zijn ook situaties waarbij het pas na een aantal jaar mogelijk is om weer bij een andere maatschappij met succes een aanvraag te doen.

Wij hebben veel ervaring ( ruim 15 jaar inmiddels ) en helpen je graag.

lees verder over de verschillende mogelijkheden;

Meer weten over de stichting CIS: Bezoek hun website. Heb je een CIS registratie op naam? Kijk dan verder op de pagina met de verschillende registraties.

Stel uw vraag

6 + 1 =