Welke mogelijkheden zijn er om je opnieuw te verzekeren als je bent geweigerd?

Wij proberen met 2e Kansverzekering.nl je opnieuw te verzekeren, nadat je bent geweigerd voor een verzekeringsaanvraag of de verzekeringen zijn opgezegd. Dit proberen we in eerste instantie bij een reguliere verzekeraar tegen een zo scherp mogelijke premie te doen.

Lukt dit (nog) niet dan kun je een offerte aanvragen van De Vereende en op die manier de gewenste verzekering af sluiten.

Opnieuw verzekeren na beëindiging. Kan dat?

De tweede kans verzekering bij Bokhorst Verzekeringen is met name bedoeld voor diegene die door onvoorziene omstandigheid niet meer wordt geaccepteerd of voor diegene die nog de gevolgen heeft van een gebeurtenis die inmiddels een aantal jaren geleden heeft plaatsgevonden.

Via het aanvraagprogramma kun je door de vragen te beantwoorden snel bekijken welke mogelijkheden wij zien en ook direct een offerte aanvragen.

Reden van opzegging en registratie bij o.a. het CIS Register.

Er zijn diverse redenen van weigering. De verzekering kan geweigerd worden wegens wanbetaling in het verleden of omdat je bent geroyeerd vanwege het schadeverloop. Ook een rijontzegging, fraude, strafblad en leeftijd zijn redenen waardoor verzekeraars niet van plan zijn om de aanvraag te accepteren.

Ook door een code 100 of code 101 in het rijbewijs kan acceptatie een lastig punt zijn.

Kijk op de pagina: Stichting CIS voor meer info over de verschillende registraties.

Belangrijk:

Wij proberen iedereen onder te brengen bij een reguliere verzekeraar tegen een zo scherp mogelijk premie.

Uiteraard kan niet elke aanvraag worden omgezet naar een reguliere verzekering, maar we nemen je serieus en doen ons uiterste best jou te helpen. 

Alles in één pakket

Je kunt voor alle verzekeringen bij ons terecht. Dit kan bijvoorbeeld voor woonhuis en inboedelverzekering, de autoverzekering, motorverzekering of bromfietsverzekering.

Vaak vragen wij of het een optie is om een offerte te maken voor een pakketpolis / alle verzekeringen in één pakket.  Op die manier kunnen we meerdere verzekeringen in één keer aanbieden bij de maatschappij.

Naast eenvoud en gemak maakt dit de kans op een succesvolle aanvraag groter en door de combinatie krijg je vaak een interessante korting op de totale premie.

020 - 436 0 436

info@2ekansverzekeringen.nl

Uit autoverzekering gezet na gemiste betaling

Manon voelde zich een mega-wanbetaler   Manon verzekerde haar auto al vijf jaar naar volle tevredenheid bij maatschappij A. ‘’Eigenlijk heb ik nooit problemen gehad, op een keertje te laat betalen na. Maar dat werd altijd weer opgelost.’’ De problemen voor Manon...

Te laat met betalen: uit autoverzekering gezet

Wanhopige zoektocht naar nieuwe verzekeraar; De maatschappij waarbij Iris al acht jaar haar auto verzekerde, ging afgelopen zomer over in een andere maatschappij. Bij de nieuwe verzekeraar werd het geld éérder van haar rekening afgeschreven, op een tijdstip dat er...

Meeverzekeren van zoon lukt niet

De zoon van Liza was 17 toen hij in zijn brommobiel met drank op achter het stuur werd betrapt. Het kwam de jongen op een boete en een taakstraf te staan, plus de invordering van zijn (brommer)rijbewijs voor een periode van vier maanden. De zoon werd enkele maanden...

Bedrijfsprofiel Bokhorst Verzekeringen #NHD 17-11-2020

Bedrijfsprofiel, geschreven door Mark Minnema, d.d. 17-11-2020 Bron NHD, Haarlems dagblad, Leidschdagblad. Verder kijken dan "computer says no" Als onafhankelijke tussenpersoon in verzekeringen zoekt Marnix Bokhorst de ‘niches’, de gaten in de markt die de grote...

Een fout die Ruben bleef achtervolgen

Een gezellig feestje kreeg voor Ruben (toen 22, nu 25) een vervelend staartje. Met een vriend pakte hij een taxi, om vervolgens het laatste stukje naar zijn ouderlijk huis op de scooter af te leggen. Dat laatste had hij beter niet kunnen doen. Ruben werd staande...